Ligging

De praktijk kijkt uit op het Citadelpark van Gent en ligt op de hoek van de Charles De Kerchovelaan en de Kunstlaan, vlakbij de Leopoldskazerne.

Klik op de kaart en Google Maps toont je de weg.

Bereikbaarheid

Het openbaar vervoer

tramlijn 1
Stap af aan de halte Veergrep in de Kortrijksespoortstraat ter hoogte van de Kannunikstraat, wandel de Kannunikstraat door, volg de Kattenberg tot in de Kunstlaan, neem de Kunstlaan richting Citaldelpark zo kom je in de Charles de Kerchovelaan¬† de pratkijk bevindt zich aan je linkerzijde….. OF
Stap af op de Kortrijksesteenweg ter hoogte van Holdaal en ga langsheen de Charles de Kerchovelaan richting Heuvelpoort of ga door het Citadelpark.

De bus
Bushalte Heuvelpoort, hier stoppen volgende buslijnen: 5, 34, 35, 36, 55, 55s, 57, 58, 70, 71, 72, 73, 74, 76, 77, 78.  Je wandelt de Charles de Kerchovelaan in richting Leopoldskazerne, de praktijk bevindt zich recht over het Citadelpark ter hoogte van de kruising Charles de Kerchovelaan РKunstlaan.
Bushalte Sint Pietersplein: ga de Kunstlaan in richting Citadelpark, volg links de Charles de Kerchovelaan.

Up to date info openbaar vervoer: www.delijn.be

Met de fiets

Je bent sportief en komt met de fiets. Stal je fiets bij voorkeur in de fietsrekken in de Kunstlaan. Zo hou je de toegang van de huisartspraktijk en de toegang tot het appartementsgebouw vrij.

Met de wagen

Je komt met de auto. Er is een groot aanbod aan (betalende) parkeerplaatsen langsheen het Citadelpark en de Leopoldskazerne.